Direktlänk till inlägg 1 januari 2018

©℗® Svenn Dybvik ℅ www.gentemot.com

Av Svenn Dybvik - Måndag 1 jan 00:00

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Svenn Dybvik - Söndag 18 mars 10:02

www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION Annuntiatio Beatæ Mariæ Virginis   ( supplement to cycle #05 : " Worships & Weldings & Wraps " ) http://www.gentemot.com/2017/12/29/  klik...

Av Svenn Dybvik - Söndag 11 mars 11:03

www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION Tribute to Billy Graham ( 1918 - 2018 ) click on pic to watch the performance click on pic to watch the performance click on pic to wa...

Av Svenn Dybvik - Fredag 2 mars 01:50


klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det       ( fra nattverden i pinsekirken i S...

Av Svenn Dybvik - Onsdag 31 jan 06:12


klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det       klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det       klikk på bildet for å komme frem til forestillingen med det       " Whoever dwe...

Av Svenn Dybvik - 31 december 2017 00:00

  click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   click or lick on pic   ...


Svenn Dybvik ℅ www.gentemot.com

" ubi bene ibi patria "

www.gentemot.com gästbok

 

 

 

 

 

 

www.gentemot.com senaste kommentarerna


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se