Direktlänk till inlägg 21 mars 2017

Det gick inte att hitta inlägget.
Kontrollera URL:en och försök igen.
Av Svenn Dybvik - Torsdag 27 juli 15:40


▼     " VeLfErDsVaLkEr " (73) click or lick on pic       valke #73 :   ►Tro ikke på mer enn det dere har forutsetninger til bære...     ...å tro ikke på mindre enn det dere kan unne dereå la være◄   ...

Av Svenn Dybvik - Onsdag 26 juli 13:49


▼     " VeLfErDsVaLkEr " (74) click or lick on pic       valke #74 :   ►Det ER riktig at det nesten ikke er måte på hva mange der ute får seg til å feile så lenge som de får penger for det     "Diagnosenes tid...

Av Svenn Dybvik - Tisdag 25 juli 02:19▼     " VeLfErDsVaLkEr " (75) click or lick on pic       valke #75 :   ►            : Å få tenke fritt er stort men forutsetninger til å kunne tenke rett er større◄     www.gentemot.com &#...

Av Svenn Dybvik - Måndag 24 juli 02:01▼     " VeLfErDsVaLkEr " (76) click or lick on pic       valke #76 :   ►          : Salige er de lytefrie langs skavankrytterenes sytesklie !◄     www.gentemot.com   ▲ ...

Av Svenn Dybvik - Söndag 23 juli 00:35


▼     " VeLfErDsVaLkEr " (77) click or lick on pic       valke #77 :   ►Det er klart mange saker er mye mye mye & mye enklere enn man tror - Det er bare å gjøre opp for seg - oppføre seg - og det å slutte med skadef...


Svenn Dybvik ℅ www.gentemot.com

" ubi bene ibi patria "

www.gentemot.com gästbok

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se