Direktlänk till inlägg 18 augusti 2016

©℗® Svenn Dybvik ℅ www.gentemot.com

Av Svenn Dybvik - 18 augusti 2016 00:00

klikk på bildet for å komme frem til forestillingen mellom det

click on pic to watch the performance

 

 

 

www.gentemot.com

" YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn "


Tribute to Billy Graham ( 1918 - 2018 )

click on pic to watch the performance

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svenn Dybvik - Söndag 17 juni 23:59

www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on...

Av Svenn Dybvik - Tisdag 29 maj 01:09


www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION   forkynnelse, forsakelse & botsalighet     med ilagt bønn & bad               ( 100% Valkefritt miljø rundtom Skalkefr...

Av Svenn Dybvik - Måndag 30 april 23:57

www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on pic click or lick on...

Av Svenn Dybvik - Lördag 31 mars 11:37


www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION   bona valetudo melior est quam maximae divitiae         " Vignett VarslingsValker "       klikk på bildet for å nyte forestil...

Av Svenn Dybvik - Fredag 2 mars 01:50


www.gentemot.com " YoUr WeBcHaPeL aMoNg ReViVaL aNd ReDeMpTiOn " SACRAMENTS OF SALVATION :::   Nymfen Mnemosyne       klikk på bildet for å nyte forestillingen til det             ”Mogna är fruktern...


Svenn Dybvik ℅ www.gentemot.com

" ubi bene ibi patria "

www.gentemot.com gästbok

 

 

 

 

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se